Esdoornlaan 9, Roermond

€ 249.000 K.K.
BINNEN 4 WEKEN VERKOCHT!

Omschrijving

Leuke, deels reeds geüpdate boerderijwoning op een levendige en tegelijkertijd rustige plek aan de rand van de stad, tussen Eigen Haard en Maasniel.

Deze woning is zeer geschikt voor mensen die door bestaande indelingen en een stukje klussen heen kunnen kijken. Hier kun jij je eigen draai geven aan je woonwensen. Het exterieur van de woning is al naar 2020 getild en jij regelt zelf de afbouw en de afwerking aan de binnenzijde geheel naar eigen smaak en budget. Wil je de woning levensloopbestendig maken, dan kan het voorstel van “onze” architect je alvast een heel eind op weg helpen. Waar de woning nu verdeeld is in teveel kamers heeft hij er een schitterend harmonieus geheel van weten te maken. Kijk vooral naar de plattegrond ná verbouwing volgens zijn voorstel en zie wat een fijne, logische routing de woning hier heeft gekregen.
Of is die vrijstaande garage de plek waar jij je beroep aan huis kunt uitoefenen of plek hebt voor je hobby [en huur daarvoor elders kunt besparen!] … jij bepaalt. En met een kleine 140 m2 woonruimte op alleen al de begane grond zijn er genoeg mogelijkheden om er een woning van te maken die helemaal bij jou past.

DE WOONBOERDERIJ.

De woning heeft nu nog een wat onpraktische indeling, maar met het bijgevoegde plan van de architect kun je er door een andere bril naar kijken en zie je – net als wij- de potentie weer van de woonboerderij. Er zijn al heel goede en gedegen keuzes gemaakt voor wat betreft isolatie [spouwmuur, vloer en isolerende beglazing] en verwarming. Zo zijn de huidige woon- en slaapkamer al uitgevoerd met vloer-verwarming. Er is in nagenoeg alle gebruiksruimtes op de begane grond voor siergind [steentapijt] gekozen: onderhoudsvriendelijk en anti-allergeen.

Op de verdieping die vanuit de centrale hal via een trap toegankelijk is vinden we een slaapkamer en een gigantisch grote zolder, die eenvoudig om te turnen is in een tweetal slaapkamers.

Achter de woning is de mogelijkheid een compact buitengebeuren te realiseren, in de zin van een terras, zoals dat er is of aangevuld met een stukje groen.

Zie jij wat wij zien? Mogelijkheden te over! Maar het moet gezegd: het vergt nog wel wat eigen initiatief en werk om de woning ook qua interieur naar 2020 te tillen.

DE LOCATIE
De woonboerderij kent een fijne ligging aan de rand van Maasniel, waar de Charles Ruysstraat [Eigen Haard] overgaat in de Esdoornlaan. Winkelaanbod op loopafstand, het stadshart met het Centraal Station, theater en de horeca vindt je al op 5 minuten fietsen. Woonboulevard en retailpark zijn eveneens in 5 fietsminuten bereikbaar, dus dit is heel centraal en toch lekker rustig wonen. Diverse uitvalswegen zorgen voor zowel een uitstekende bereikbaarheid alsook een goede verbinding met de A73 [en daarmee indirect ook A2].

BIJZONDERHEDEN

• Riante boerderijwoning met maar liefst 180 m2 woonoppervlakte. En maak je van de inpandige garage inderdaad een slaapkamer zoals op de visualisatie dan wordt daarmee het woonoppervlak zelfs 200 m2 [de inpandige garage wordt in de huidige hoedanigheid immers niet tot de woonruimte gerekend].

• Ruime vrijstaande garage, deels reeds van isolatie voorzien.

• Qua interieur nog te renoveren.

• Begane grond deels reeds voorzien van vloerverwarming.

• Fijne ligging ten opzicht van het winkelaanbod in Maasniel en op fietsafstand van het centrum van Roermond, het Centraal Station, horeca en inkoopmogelijkheden.

• De belangrijke uitvalswegen en de autosnelweg A73 [en daarmee indirect ook A2] zijn op slechts luttele autominuten afstand gelegen.

Zijn er vragen gerezen of heb je behoefte aan nadere informatie? Neem gerust contact op met de makelaar voor dit pand: Marjo Eijssen 06-30 17 41 36

We ontvangen je graag tijdens het open huis op zaterdag, 4 juli as. van 10-12 uur. Dit is teven het eerste kijkmoment, dus save the date en we zien elkaar dan.

Bijzonderheden

Plattegrond

Begane grond

Slaapverdieping

Garage

Locatie

Esdoornlaan 9, Roermond, Nederland