Minderbroederssingel 5f, Roermond

€ 835 per maand
GET IT OR REGRET IT!

Omschrijving

Direct om de hoek van Roerkade met zijn terrasjes en gezelligheid én op een steenworp van het winkelhart van Roermond vinden we dit ruim en licht appartement met twee slaapkamers en eigen garage aan de statige Minderbroederssingel. Singelhof is een kleinschalig complex met 10 appartementen. Hier ga je niet op in de menigte maar kent en groet men elkaar. Past dat bij hoe jij wil wonen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

HET APPARTEMENT

Het appartement kent een ligging op de tweede verdieping van een kleinschalig

complex, dat 10 appartementen telt. Alvorens de toekomstige huurder de sleutel krijg wordt hier eerst grondig gerenoveerd en vernieuwd; Wat te denken van nieuw sanitair, nieuwe vloeren en binnendeuren in het gehele appartement en tot slot wordt het strak gesausd.

Zijn we snel in contact met die nieuwe huurder, dan heeft diegene inspraak in de keuze voor de nieuwe laminaatvloer, hoe fijn is dat! Ga je hier alleen wonen, dan is het fijn dat zowel de hoofdentree alsook de parking en garage enkel toegankelijk zijn via de elektrisch te bedienen toegangspoort en looppoort; veiligheid voorop. In dat kader is het wellicht ook goed om te weten dat er rolluiken zijn bij de slaapkamers aan de achterzijde.

Laat me je meenemen door het appartement, te beginnen bij de woonkamer. Door zijn vierkante vorm is deze gemakkelijk in te delen in een zit- en eethoek; de deels open keuken is van het woongedeelte gescheiden door een eetbar. De keuken is voorzien van een L-vormige keukenopstelling die over een veelvoud aan apparatuur beschikt, zoals een koelkast, oven, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap. De look and feel van de huidige keuken krijgt ook een cosmetische update. Vanuit de woonkamer stap je zo op je knusse en compacte balkon, dat ruimte biedt aan een zitje voor 2. Het zonnescherm biedt je de keuze tussen zon en schaduw.

Via de hal zijn de beide slaapkamers bereikbaar, waarbij de ouderslaapkamer beschikt over een vaste kastenwand. De royale badkamer wordt vernieuwd en voorzien van nieuwe vloer- en wandtegels, een dubbele wastafel, een douche en een designradiator.

In de ruime berging in het appartement  vinden we naast opbergruimte de witgoedaansluitingen en de CV-opstelling. Het naastgelegen toilet wordt eveneens volledig vernieuwd, zowel qua tegelwerk, alsook qua sanitair.

Hoewel er strak wordt gepland en vaart wordt gemaakt met de renovatie cq. update van het appartement moet je rekening houden met een ingangsdatum voor het huurcontract rond medio maart 2021.

DE LOCATIE

Het appartementencomplex aan de Minderbroederssingel kent een heerlijk, centrale ligging aan de Roermondse singelring, op steenworpafstand van het theater, diverse supermarkten en de bruisende binnenstad van Roermond met tal van horeca en terrasjes. 

Diverse uitvalswegen zorgen voor zowel een uitstekende bereikbaarheid alsook een goede verbinding met de A73 [en indirect ook A2]. 

Het appartementengebouw Singelhof is een kleinschalig complex, bestaande uit voornamelijk koopappartementen; Daaruit mag je al afleiden dat de bewoners zorgvuldig omgaan met het gebouw en de algemene ruimtes en dus hart hebben voor hun woonomgeving.  Hier ga je niet op in de menigte, maar kent men elkaar. Past dat bij hoe jij wil wonen, neem dan contact op en plan je bezichtigingsafspraak.

PARKEREN | BERGING

Achter de elektrisch bedienbare toegangspoort met looppoort tref je je eigen royale garage aan met elektrisch bedienbare kantelpoort. Hier heb je ruimte voor je fiets en spullen die je niet dagelijks nodig hebt. De huursom voor de garage bedraagt € 75,-.

Heb je een tweede auto, dan kan parkeren met een omwonendenvergunning die bij de Gemeente Roermond verkrijgbaar is a € 11,-/maand.

BIJZONDERHEDEN

  • Riant appartement met 80 m2 woonoppervlakte én eigen garage
  • De te vernieuwen laminaatvloer wordt in overleg met de nieuwe huurder gekozen
  • De keuken wordt geüpdatet, dus de situatie op de foto’s is de huidige toestand, maar ook hier wordt met smaak vernieuwd en verjongd
  • Toilet en badkamer worden vernieuwd
  • Geen huisdieren toegestaan
  • Zonnig balkon op het zuiden
  • Kleinschalig appartementencomplex.
  • Centrale ligging op loopafstand van het centrum van Roermond, horeca, theater en inkoopmogelijkheden.
  • De belangrijke uitvalswegen en de autosnelweg A73 [en daarmee indirect ook A2] zijn op slechts luttele autominuten afstand gelegen.
  • Servicekosten 40,-/maand

Bijzonderheden

Plattegrond

Locatie

Minderbroederssingel 5F, Roermond, Nederland