Veeladingstraat 7A, Roermond

€ 925 /maand
VERHUURD

Omschrijving

Heerlijk ruim en licht appartement met twee slaapkamers en berging in het souterrain op een levendige en tegelijkertijd rustige plek bezijden de singelring. Het is een kleinschalig complex met overwegend koopappartementen. Daaruit mag je al afleiden dat de bewoners zorgvuldig omgaan met het gebouw en de algemene ruimtes, hart hebben voor hun woonomgeving. Hier ga je niet op in de menigte maar kent en groet men elkaar. Past dat bij hoe jij wil wonen? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

HET APPARTEMENT
Het appartement kent een ligging op de eerste verdieping van een kleinschalig complex, dat 6 appartementen en een kantoorruimte telt. Na binnenkomst in de hal waarin zich de meterkast en het gastentoilet bevinden is de toegang tot de woonkamer waar de aandacht meteen getrokken wordt naar de riante raampartij met een brede schuifpui met toegang tot het balkon [12 m2] die voor een overweldigende hoeveelheid lichtinval zorgt en daarmee voor een prettige verbinding van binnen met buiten. De woonkamer annex keuken hebben een L-vorm waarbij is gekozen voor een keukenopstelling [2018] met een apparatenwand en een kookeiland. Logischerwijs wordt ook de eethoek daarmee gesitueerd in het verlengde van de keuken waarbij je de hele dag door volop profiteert van licht en zon. De andere zijde van de woonkamer is in z’n rechthoekige vorm geschikt als zit- en tv-hoek en biedt je tal van opstellingsmogelijkheden voor je meubilair.

Via een portaal zijn de beide slaapkamers bereikbaar evenals de royale volledig vernieuwde badkamer [2018] met wastafelmeubel, douche en tweede toilet. In de ruime berging vinden we naast opbergruimte de witgoedaansluitingen, terwijl in het souterrain nog een aparte berging [9 m2] is. Tot slot is ook de combi CV-ketel vernieuwd; Deze is geplaatst in de gemeenschappelijke hal in het trappenhuis van de eerste verdieping en neemt daarmee geen woonruimte in.

DE LOCATIE
Het appartementencomplex aan de Veeladingstraat met liftvoorziening kent een centrale ligging aan de Roermondse singelring, op steenworpafstand van het NS-station, het theater, diverse supermarkten en de bruisende binnenstad van Roermond met tal van horeca en terrasjes. Diverse uitvalswegen zorgen voor zowel een uitstekende bereikbaarheid alsook een goede verbinding met de A73 [en indirect ook A2]. Het appartementengebouw Veeladingstraat is een kleinschalig complex, bestaande uit voornamelijk koopappartementen; Daaruit mag je al afleiden dat de bewoners zorgvuldig omgaan met het gebouw en de algemene ruimtes en dus hart hebben voor hun woonomgeving. Hier ga je niet op in de menigte, maar kent men elkaar.
Past dat bij hoe jij wil wonen? Dan zie ik je graag tijdens het open huis moment op vrijdag, 28 september tussen 18-20 uur.

PARKEREN BERGING
Vanuit de gemeenschappelijke entree is middels het trappenhuis of de lift het
souterrain bereikbaar. Hier tref je je eigen royale berging aan, waar je zeker ook ruimte hebt voor fiets, scooter en je spullen die je niet dagelijks nodig hebt.
Parkeren kan met een omwonendenvergunning die bij de Gemeente Roermond verkrijgbaar is a € 11,-/maand.

BIJZONDERHEDEN
• Riant appartement met netto woonoppervlakte van 105 m2 én 9 m2 berging
• Volledig vernieuwde keuken, badkamer, CV-ketel en videofoon-installatie!
• Ruim en zoning balkon op het zuiden
• Jong, kleinschalig appartementencomplex [2003] met liftinstallatie.
• Centrale ligging op loopafstand van het centrum van Roermond, het NS-station, horeca en inkoopmogelijkheden.
• De belangrijke uitvalswegen en de autosnelweg A73 [en daarmee indirect ook A2] zijn op slechts luttele autominuten
afstand gelegen.
• Voorkeur 50 plus
• Servicekosten € 75,-/maand

Bijzonderheden

Plattegrond

Locatie

Veeladingstraat, Roermond, Nederland